top of page

HOE WERKT BOKSEN

Weerbaarheid en fitheid in Veenendaal

Bij ons leer je boksen in een veilige omgeving en een ontspannen sfeer, waarin iedereen voldoende aandacht krijgt. De samenstelling van de groepen is een doorsnee van de maatschappij: bij ons vind je huisvrouwen, studenten, ambachtslieden en CEO's, maar tijdens de training is iedereen gelijk.

Ons doel is om jou het beste uit jezelf te laten halen. Dat doen wij door middel van bokstraining, omdat wij geloven dat dit het beste middel is om je mentaal en fysiek uit te laten blinken.

Samen bepalen wij jouw specifieke doelstellingen.

Dat kan zijn het verbeteren van je uithoudingsvermogen, kracht en explosiviteit, toename van spiermassa en verbetering van je fysiek. Ook als je een blessure hebt opgelopen, passen wij je training aan zodat je toch mee kan doen. Tevens kunnen wij je van passende voedingsadviezen voorzien.

Door middel van de bokstrainingen zal je merken dat je coördinatie en het vermogen om je te focussen toeneemt en je houding in het dagelijks leven ook verandert.

GROEPSLESSEN BOKSEN

Ontdek de les die bij jou past

Je kan bij ons verschillende lessen volgen, zowel in groepsverband als individueel. Ook is het mogelijk om in kleine groepen te trainen. Momenteel kan je terecht voor boksen, bokszaktraining, bokszak fit training, padstrainingen en krachttraining. Daarnaast zijn er trainingen afgestemd op kinderen.
Sparren is niet aan de orde, tenzij je daar zelf voor kiest en alleen als de trainer/coach bepaalt dat het kan. Wel is er ruimte voor spelboksen, onder de noemer "tikkertje op het lichaam".

boksles groepsles gemengd boksen vrouwenboksen

BEGINNERS

In de beginnerslessen leer je de basis van het boksen. Hoe moet je staan? Waar laat je je handen? Wat is de juiste houding? Hoe werk ik met een partner? Hierbij wordt ook intensief aan je conditie gewerkt. Want als je denkt dat je conditie goed is, moet je zeker eens komen boksen!

In principe zijn de lessen om 09.00u en 19.00u geschikt voor beginners.

partnerwerk boksles groepsles boksen

GEMENGD BOKSEN

Meerdere keren per week wordt er gebokst in een gemengde groep. Zo leer je je kracht en behendigheid aan te passen en de mentale training wordt verdiept. Ook hier wordt in wisselende koppels gewerkt na een stevige warming up. Na de les is er mogelijkheid voor degenen die dat willen, om onder toezicht te spelboksen. Deze lessen beginnen om 20.00u.

bokszak bokszaktraining groepsles boksen

BOKSFIT EN BOKSZAK FIT TRAINING

Vind je boksen met een partner toch nog net een stapje te ver? Of wil je eerst aan je conditie werken voordat je bij de reguliere boksles aansluit? Neem dan deel aan onze boksfit- en bokszak fittrainingen! Na de warming up met een pittig conditie gedeelte ga je individueel aan de slag op de bokszak. De opdrachten zijn gevarieerd en voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Deze training duurt een uur en wordt 3x per week aangeboden.

boksen voor kinderen kinderles groepsles boksen kinderboksen

BOKSEN VOOR KINDEREN

Voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Door boksen leren ze onder andere zelfbeheersing, discipline, doelen stellen en deze te bereiken, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Daarnaast verbetert de fijne en grove motoriek.
Tieners van 13 tot en met 16 jaar trainen meestal op zaterdagochtend om 09.00 uur. Ook de beginners- en bokszak (fit-) lessen zijn voor hun geschikt. In overleg kunnen ze mee trainen in de lessen voor volwassenen.

SPECIALE LESSEN

Veel persoonlijke aandacht

bandageren personal training white collar boxing ondernemersboksen boksen

WHITE COLLAR BOXING

Speciaal gericht op ondernemers zijn de White Collar Boxing trainingen. Boksen vereist toewijding, discipline en vastberadenheid, net zoals ondernemen. Doorzettingsvermogen, mentaal neergaan maar toch steeds weer opstaan en doorgaan. Na de bokstraining heb je je mind gereset en kan je er weer tegen aan.

personal training boksen een op een aandacht revalidatie bokstraining krachttraining fitness

PERSONAL TRAINING

Personal Training die door ons wordt aangeboden, wordt afgestemd op jouw wensen en doelen. Leren boksen is éen ding maar ook hulp bij revalidatie van schouder, elleboog of knie behoort tot de mogelijkheden. Sommige mensen trainen specifiek op snelle en explosieve kracht of juist op conditie en langdurige kracht. Naast de bokstraining op de pads wordt er ook gewerkt met losse gewichten en specifieke oefeningen.

small group traing personal training boksen

SMALL GROUP TRAINING

Naast individuele trainingen kan er ook in groepen van 2, 3 of 4 personen gewerkt worden. Small Group training is voor maximaal 4 personen, zodat er voldoende aandacht aan iedereen besteed kan worden.

padstraining boksen personal training

PADSTRAINING

Een korte, zeer intensieve training op de pads 1-op-1 met de trainer. 8 rondes van 3 minuten. De bokser is 20 minuten voor aanvang aanwezig en zorgt voor eigen warming-up en cooling down.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS PROEFLES

Heeft u interesse in onze lessen, maar nog niet helemaal zeker of dit de perfect fit is? Probeer dan een gratis proefles! Klik op "aanschaffen" op het proefles formulier, vul de benodigde gegevens in, en meld je aan voor de eerst volgende proefles!

Let op: geboortedatum aangeven als: dd/mm/jjjj

verbeteren eigen fysiek en mentale vermogens,
zelfvertrouwen opbouwen,
respect hebben en krijgen,
regels aanleren, discipline,
leren doelen te stellen en deze te bereiken,
doorzettingsvermogen,
verbeteren van grove en fijne motoriek,
leren omgaan met agressie, geweld, pesterijen, conflicten,
katalyseren van gevoelens en emoties,
leren aangeven van eigen grenzen

20220529_103624.jpg

STRETCHEN NA AFLOOP

CONTACTGEGEVENS

Boks Instituut Veenendaal

Hovystraat 37

3904 DZ  Veenendaal

info@boksinstituutveenendaal.nl

+31643164454

BEDRIJFSGEGEVENS

Boks Instituut Veenendaal
KvKnr: 58635939
BTWnr: NL001918717B45
IBAN: NL94INGB0007958827

bottom of page