top of page

FEESTJES EN CLINICS

Wist je dat je bij Boksinstituut Veenendaal ook terecht kunt voor kinderfeestjes en clinics voor bedrijven, organisaties en instellingen? Dus vier bij ons je kinderfeestje of organiseer eens een ander bedrijfsuitje. Uitermate geschikt voor teambuilding! Bevalt het? Sluit dan een bedrijfsabonnement af om je medewerkers in een goede mentale en fysieke gezondheid te krijgen en te houden!

feestje_boksintituut_bokszak_rijtje.jpeg
feestje_boksinstituut_kids.jpeg
feestje_boksinstituut_Rocky.jpeg

KINDERFEESTJE

Kom bij ons je kinderfeestje vieren! We bieden plek aan een groep tot ongeveer 15 kinderen. In overleg wordt de zaal versierd, kan er voor catering gezorgd worden en natuurlijk zit er een boksles bij van 1,5 uur! Daarna kan er lekker gespeeld worden.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 a 9 jaar.

NIET ALLEEN BOKSEN

Voordat er handschoenen (die bij ons te leen zijn) aangetrokken worden, moet er natuurlijk eerst een basis gelegd worden. Dit wordt gedaan door middel van warming-up en diverse motorische oefeningen, die gericht zijn op boksen.

ROCKY HET BOKSMONSTER

In overleg kan er een heuse bokswedstrijd geregeld worden, waarbij een ouder of verzorger in de rol van Rocky het Boksmonster kan kruipen. Onder leiding van een echte scheidsrechter kan vervolgens de wedstrijd beginnen!

CLINICS

Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Boksen leent zich uitstekend voor een bedrijfsactiviteit. Vooral in deze tijd is het belangrijk uw medewerkers te laten sporten zodat ze in goede conditie blijven. Ook voor een vrijgezellenfeest is boksen als clinic uitermate geschikt. De activiteit wordt afgestemd op de getraindheid en conditie van de deelnemers. Er zijn kleedkamers aanwezig en er is boksmateriaal ter beschikking. Indien gewenst kunnen wij ook de catering voor u verzorgen en helemaal afstemmen op uw wensen.

clinic_boksclinic_edited.jpg
clinic_bedrijfsuitje.jpg

CONTACT FORMULIER

Tel.: +31643164454

  • Facebook
  • Instagram

Bedankt voor de inzending!

feestje_boksinstituut_kussen.jpeg
bottom of page